Відома російська телеведуча і зірка популярного гумористичного телепроекту Comedy Woman Катерина Варнава активно веде сторінку в Instagram і часто радує шанувальників новинами свого життя. В цей раз знаменитість в своєму акаунті опублікувала незвичайне фото, яким трохи здивувала шанувальників.

Так, на фото Катерина Варнава постала на огляд публіки в кумедному образі, стоячи на пляжі. Цим фото актриса ще раз доводить, що не боїться бути смішною та неідеальною. Шанувальники вже бачили на її сторінці безліч "прилизаних" професійних фото, на яких вона у вишуканих образах. Проте є на її сторінці і забавні знімки, де Катя просто бешкетує і виглядає смішно.

І нове фото на її сторінці саме таке. На ньому Варнава гуляє по пляжу в Каліфорнії, а вітер розтріпує волосся на її голові. Для прогулянки Катя одягла темно-зелену туніку і кросівки, мабуть, на пляжі не дуже тепло. На очах артистки сонцезахисні окуляри, а волосся розпатлане. При цьому Катя засвітила довгі стрункі ноги, адже її вбрання майже повністю оголює їх.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У підписі до фотографії Катерина Варнава жартівливо написала: "По зачісці питання є? По зачісці питань немає". Шанувальники артистки не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці Каті Варнави.

"На зачіску не звернула уваги, ноги затьмарили", "Оце ноги", "Бог з ними, з волоссям... красиві ноги", "Ці ноги", "Ніжки ульот", "Красива! Яскрава! Люблю", "Ви надзвичайні!", "Ніжки клас", "Так, ноги мрія", "Ноги офігенні, але їм офігенно холодно!", "Які ж гарні щиколотки! Мрія", "Які гарні ніжки", "Катя, ви прекрасні", "Ідеальні коліна", "Катюшка, Ви супер! Переглядаю кожен раз, і милуюся", - пишуть в коментарях до фото Варнави.

Нагадаємо, Катя Варнава показала свою "тотемну тварину".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катерина Варнава з коханим попозували оголеними.

Також портал "Знай.uа" писав, що Катерина Варнава влаштувала "голодні ігри".