Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Оля вирішила показати своїм численним шанувальникам фото, на якому позує у відвертому пляжному образі. Проте відбувається дія зовсім не на пляжі.

Так, на фотографії, яка з'явилася в записі Бузової, вона позує на засніженій вулиці в морозну погоду. Для фотосесії на снігу Ольга наділа роздільний блакитний купальник і шапку-вушанку. На ногах у неї сріблясті валянки, а на руках такі ж рукавиці. Артистка стоїть боком до камери і випинає попу. Волосся Бузової розпущене і визирає з-під шапки, на обличчі легкий макіяж, вона млосно дивиться в камеру.

У підписі до фотографії Ольга Бузова написала: "Summer or winter? Я однозначно виберу лижі і гори, а ти?". Геолокація до фотографії свідчить про те, що вона була зроблена на французькому гірськолижному курорті Куршевель. Шанувальники не втрималися і почали бурхливо обговорювати нову публікацію на сторінці Олі. Багатьом, треба сказати, така фотографія артистки сподобалася, але деякі помітили фотошоп. А інші обговорюють фігуру і груди співачки, а ще лають її, адже так і захворіти недалеко.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Прекрасна", "Ну лице взагалі не схоже, навіщо стільки фотошопу?", "Пілотку відморозиш", "Потім буде здихати в сторіс під крапельницею перед усім світом, щоб її пожаліли", "Жопку не заморозила?", "Навіщо весь час гола?", "Оля, це вже несмак і збочення. І до того ж купальник стрьомний", "Тобі не холодно?", "Господи, як же ти дістала. Співати нормально б навчилася, а то приїхала в Краснодар пищала кошмар", "Мабуть крім дупи і показати нічого, то вона її постійно готова на весь екран показати, мізків немає, порожнеча", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, Бузова на Мальдівах повторює подвиги Волочкової.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що помолоділа Бузова знялася в рекламі шампуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Бузова вкрала головну фішку Волочкової, і це не шпагат.