Відомий співак і шоумен Філіп Кіркоров, який славиться епатажними витівками, часто радує публіку цікавими постами в соціальній мережі Instagram. Цього разу артист вирішив зробити рекламу російському фільму, прем'єра якого відбулася 24 січня. Але як виявилося, кіносеанс співак відвідав не сам, а в компанії української співачки Ані Лорак.

На своїй сторінці в мережі Кіркоров виклав відео, на якому можна побачити фрагменти фільму "Бабуся легкої поведінки 2", а також враження від перегляду цього кіно, якими поділилися російські зірки, серед яких і сам Кіркоров. Але одна деталь у цьому ролику звернула на себе увагу шанувальників – схоже на прем'єру фільму Філіп Бедросович ходив в компанії скандальної української артистки Ані Лорак.

У підписі до відео Кіркоров закликає своїх прихильників бігти в кіно на цей фільм. "Всім терміново в кіно! Вже з сьогоднішнього дня, 24 січня! У всіх кінотеатрах країни! Найсмішніша комедія року за участю СУПЕРЗІРКИ @arthurpirozhkov, і від творця «КОХАННЯ У ВЕЛИКОМУ МІСТІ» - Марюса Вайсберга @weisbergfilms. НЕ ПРОПУСТІТЬ! Це ДУУУЖЕ СМІШНО! (так ще під «ЦВЕТ НАСТРОЕНИЯ СИНИЙ» @antonpustovoj і не тільки). Не пошкодуєте! ПИРОЖКОВ-РЕВВА – THE BEST! А також @kurtsyn_roman @marina_phedunkiv @m_galustyan @chistyakova_ionova і багато-багато ще талановитого і смішного!", - голосно написав Кіркоров.

Популярні новини зараз
Ціна на електроенергію зросте на 25%: хто відчує різницю "Уникнути відключень - неможливо": якими будуть графіки взимку 10 днів без диктантів та завдань: коли в Україні школярі підуть на осінні канікули Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз і почали коментувати нову публікацію на сторінці російського поп-короля. "Мені взагалі не сподобався цей фільм. Вульгарний, при цьому сюжет далеко не новий", "Спасибі Філіп за рекламу, ну і без неї пішов би на фільм", "Подивилася ролик, зрозуміла, на що ходити не треба", "Чекаємо огляд від Бедкомедіана", "Кіркоров, походу вже живе з Кароліною", "Верх вульгарності, вульгарності і несмаку, як, втім, і творчість Філіпа", "Ні про що фільм, можна заснути", - пишуть у коментарях до відео.

Нагадаємо, дві диско-кулі Кіркоров і Лорак показали новорічні збочення.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лорак освистали за дивну зачіску.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак обмоталася клейонкою і дякує за кліп, а шанувальники називають його "фуфлом".