Катя Лель, знаменита по хіту початку 2000-них "Мусі-пусі", розповіла журналістам вкрай дивну історію. За словами співачки, 28 років тому її викрали інопланетяни.

"Коли я жила в своєму рідному місті Нальчику, в 16 років, при мамі, сестрі і сусіду в 21:00, коли ми пили каву за столом, після променів, які ми побачили за вікном, у мене зникли зуби. Без болю, без крові, після того, як зникли ці промені", – заявила Лель.

Артистка стверджує, що була на кораблі прибульців, спілкувалася з ними і знає, як вони виглядають. При необхідності, Лель навіть може намалювати фоторобот гуманоїдів, через що за нею ганялися імениті уфологи.

Лель також зізналася, що саме завдяки інопланетянам почала писати музику та пісні.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше повідомлялося, що 43-річна російська співачка Катя Лель раптово зважилася на кардинальний експеримент із зовнішністю.

Кольорові пасма в моді вже не перший рік. Особливо рожевий відтінок волосся, як відзначають стилісти, до смаку школярам і студентам. Ось і Катя Лель змінила імідж для свого нового кліпу "Все добре".

"Мінус 20 років! Каті набагато більше пасують світлі тони в одязі, ніж звичний для неї чорний. І зачіска "зачотна"! - коментують оновлений образ співачки блогери.

"У кліпі "Все добре" Катя Лель перевтілилася в супервумен, яка допомагає людям, які потрапили в біду", - розповідає режисер ролика Олеся Алейнікова.

Приголомшливі пейзажі Москви, екстремальні зйомки з вертольота зробили картинку чарівною.

"Для зйомок надзвичайно видовищних сюжетів довелося залізти на екстремальну висоту багатоповерхового будинку", - згадує про зйомки "Все добре" Катя Лель.

"Було, звичайно, страшнувато, але що не зробиш заради мистецтва перевтілення", - поділилася враженнями співачка.

Нагадаємо, російська співачка Валерія поскаржилася на економічні проблеми в шоу-бізнесі і брак грошей.

Раніше Знай.ua повідомляв, 55-річна Жанна Агузарова роздяглася заради молодих футболістів.

Також Знай.ua писав, що екс-учасниця "ВІА Гри" пропала безвісти після погроз чоловіка.