Метью Льюїс, зірка фільмів про Гаррі Поттера, який виконував роль Невілла Лонгботтома, несподівано отримав назад свій загублений або вкрадений гаманець.

Про це повідомляють "Факты".

29-річний актор, який одружився в травні минулого року, розмістив зворушливе прохання в соцмережі Twitter.

«Гей, якщо ви вкрали мій гаманець вчора у східному Лондоні, або навіть якщо ви просто знайшли його. Він ваш, залиште його собі — гроші, картки… Але записка від моєї дружини, вирізьблена на металевій пластинці, — якщо ви надішлете її мені за адресою, вказаною у водійських правах, я забуду про це. Будь ласка?».

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Під постом було залишено безліч коментарів. У них навіть натякали на «поттеріану».

«Все, що ми втрачаємо, обов'язково до нас повернеться, тільки не завжди так, як ми очікуємо». Луна Лавгуд. Сподіваюся, ти скоро отримаєш його назад", «Спочатку ти втратив Тревора, тепер це», — писали вони.

Відомо, що жаба на ім'я Тревор була вихованцем Невілла, якого він нерідко втрачав. А Місяць — персонаж книг про Гаррі Поттера.

Через кілька днів Меттью повідомив, що йому повернули те, що має сентиментальну цінність - любовне послання від Анджели Джонс, а також весь гаманець. Актор зізнався, що не очікував цього і подякував фанатам.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Гаррі Поттера застукали на прогулянці з коханою Ерін Дарк.

Двадцятидев'ятирічний Деніел Редкліфф і його кохана Ерін Дарк, яка старша за нього на 4 роки, рідко з'являються разом на публіці. Тому шанувальники актора були безмежно раді побачити нові знімки, зроблені нещодавно папараці.

Раніше Знай.uа повідомляв, напередодні прем'єри серіалу "Чудотворець" Деніел Редкліфф, який зіграв у ньому роль ангела, вирішив поділитися планами на майбутнє.

У коментарі Esquire зірка "Гаррі Поттера" зізнався, що досі потай продовжує писати вірші, хоча у свої 28 років вже знявся в 30 фільмах і начебто часу на це не вистачало.

Знай.uа писав,їм стали наші улюблені діти-актори з "Гаррі Поттера".