Віра Брежнєва вразила фанатів розкішним сценічним образом.

Для свого виходу в люди популярна співачка завжди підбирає розкішний образ.

Тому, якщо мова йде про сценічне вбрання, Брежнєва з особливою кропотливостью ставиться до свого "луку". Нещодавно Віра показала фото свого нового сценічного образу. Для виходу до глядачів Брежнєва обрала розкішну чорну сукню з відкритим верхом і високим розрізом на нозі.

"На роботу завжди з любов'ю", — говорить підпис під знімком.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фанати стали засипати співачку компліментами, відзначаючи при цьому, що в сукні вона схожа з голлівудською суперзіркою. Інші ж фанати заявили, що Костянтину дуже пощастило з красунею-дружиною.

Нагадаємо, Меладзе розповів про стосунки з Лободою: я не шкодую, що ми з нею розлучилися

Композитор Костянтин Меладзе зізнався в недавньому інтерв'ю, що не відчуває жалю з приводу того, що Світлана Лобода вийшла в свій час групу "ВІА Гра". Співачка брала участь у житті групи впродовж лише декількох місяців (у 2004 році), після чого прийняла рішення зайнятися сольною кар'єрою.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Космічна Брежнєва похвалилася фото без макіяжу: які ока

Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, недавно поділилася з фоловерів в Instagram незвичайним чином. Знаменитість записала відео, в якому з'явилася зовсім без макіяжу, обробивши особа тільки фільтрами. Шанувальники ж не відразу дізналися артистку.

Також Знай.ua" писав про те, що Дочка Віри Брежнєвої показала спокусливу фігуру в бікіні: схожа на маму

Старша донька популярної співачки Віри Брежнєвої Соня Кіперман нещодавно поділилася з шанувальниками черговим яскравим фото в купальнику.

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram 17-річна Соня опублікувала знімок, на якому вона засмагає на сонці в темних окулярах і слитном купальнику від бренду Moschino.

Варто відзначити, що передплатники одразу взялися коментувати фото популярної дівчини, відзначаючи, що вона помітно подорослішала і тепер ще більше схожа на свою маму.