Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Седокова, яка живе і працює в Москві, часто радує шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

В цей раз Сєдокова не зрадила своїм принципам і виклала фото в спокусливому образі. На знімку вона позує на пляжі у відповідному вбранні, але його на фото майже не видно. Зате видно пишний бюст артистки і її виразне обличчя. Волосся Анни зібране у хвіст, а на голові зелена хустинка. У вусі співачки видно масивну сережку з зеленими каменями, на її обличчі яскравий макіяж з акцентом на очах. Анна млосно дивиться в камеру з серйозним виразом обличчя.

У підписі до фотографії Сєдокова написала цікавий діалог авторства письменника Джеффрі Вітмора, який славиться своїми короткими, але змістовними розповідями. "«Постельная история»
— Осторожнее, детка, он заряжен, — сказал он, возвращаясь в спальню. Ее спина опиралась на спинку кровати. — Это для твоей жены? — Нет. Это было бы рискованно. Я найму киллера. — А если киллер — это я? Он ухмыльнулся. — У кого же хватит ума нанять женщину для убийства мужчины? Она облизнула губы и навела на него мушку. — У твоей жены. Джеффрі Вітмор #SantaBarbara", - написала Анна у підписі до фото.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Така публікація не залишилася без уваги шанувальників зірки. Фанати засипають Сєдокову компліментами в коментарях, але деякі все ж радять зірці бути скромніше. Деякі зазначили, що без макіяжу артистка виглядає куди більш привабливою, ніж з таким рясним мейком.

Нагадаємо, розпусна Сєдокова здивувала шанувальників новорічним фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала дещо тверде.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".