Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. 20 січня знаменитість відзначила свій 43-й день народження, який в результаті затягнувся більш ніж на тиждень. Артистка вирушила в елітний заміський комплекс з любою лазнею, позуючи оголеною або в строкатих купальниках. Так, Анастасія похвалилася знімком з котла, де коханий чоловік ніжно обійняв її за хвойний віник.

"Це наш прекрасний романтичний вихідний з коханим у @andreevskie_bani ❤️ Це нове місце. І сьогодні воно тільки для нас двох... Коник-Горбоконик..🤣 Лід і полум'я нам не перешкода, тому що в серці кохання.❤️ ", - поділилася радістю Волочкова. За добу кадр набрав понад 12 тис. лайків, проте коментарі хитра балерина приховала. Фолловери напевно придумали безліч забавних підписів, адже фото дійсно виглядає дуже провокаційним.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.