Відома голлівудська акторка Анджеліна Джолі після невеликої перерви знову повертається на великий екран. Відомо, що акторка готується до нової ролі. Нагадаємо, що до цього Джолі зникла зі світу кіно на півроку.

Робота над її останнім фільмом другої частини "Малефісенти" закінчилася ще влітку 2018 року, а прем'єра очікується тільки в 2020 році.

Виявляється, розлучення і діти повністю забрали акторку і відволікли від кар'єри. Про це стало відомо завдяки повідомленням американських ЗМІ.

Але, на щастя, не назавжди! Днями Енджі підписала контракт на зйомці у фільмі-трилері "Тим, хто бажає моєї смерті". Початок зйомок заплановано на травень 2019-го. Ми поки не знаємо, кого зіграє Джолі, але впевнені – це буде одна з головних ролей. Хіба може бути інакше?

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Варто нагадати, що відома американська акторка Дженніфер Еністон, яка нещодавно вельми цікаво прокоментувала можливі стосунки Бреда Пітта і Шарліз Терон, планує до 50 річного ювілею стати матір'ю.

Нагадаємо, що до дня народження зірки "Друзів" залишилося небагато, всього місяць. За інформацією американських ЗМІ, акторка планує удочерити дівчинку з дитячого будинку в Мексиці. Довгі роки Еністон переслідують чутки про безпліддя, проте зірка досі не підтвердила цю інформацію.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що нещодавно світ шоу-бізнесу сколихнула новина про те, що Бред Пітт, який так довго і зі скандалами розлучається з Анджеліною Джолі, закрутив новий роман. І не ким небудь, а з самою Шарліз Терон. У ЗМІ з'являються все нові і нові "докази" їх стосунків, а також, паралельно з цим, і спростування - мовляв, такого бути не може і вони бачилися лише раз у житті.

Нагадаємо, найбагатший у світі холостяк з'їжджається з гарячою коханкою: фото.

Як повідомляв Знай.uа наближені до Дженніфер Еністон спалили почуття акторки до Бреда Пітта.

Знай.uа писав, Бред Пітт проміняв Джолі на Шарліз Терон: з'явилися нові подробиці.