По словам інсайдера, дружина принца Вільяма хоче народити сестричку для 9-місячного принца Луї, передає The Sun з посиланням на New Idea.

На цю думку її наштовхнуло спостереження за старшими дітьми - п'ятирічним принцем Джорджем і трирічною Шарлоттою, які мають між собою особливий зв'язок.

Тож герцогиня сподівається народити ще одну дівчинку вже 2020 року, щоб вони з принцом Луї мали невелику різницю у віці і змогли створити подібні стосунки.

Як стверджують джерела, Принц Вільям, готовий пристати на будь-яку примху дружини.

"Кейт робить все по-своєму, але Вільям завжди підтримував її і зробить все, щоб вона була щаслива; це обіцянка, яку він дав до того, як вони одружилися", - розповів інсайдер з Королівського палацу.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Окрім того, Кейт надихнулася прикладом інших представників королівських родин. Зокрема, мамою чотирьох дітей є крон-принцеса Данська Мері, а також і сама королева Єлизавета ІІ.

Нагадаємо, чоловік Кейт Міддлтон повторив конфуз принца Гаррі: зганьбив усю королівську сім'ю

Як повідомляв " Знай.uа " Міддлтон розкрила правду про вагітність: дуже великі проблеми.

У вівторок, 23 січня, герцогиня Кембриджська Кетрін відвідала організацію Family Action з нагоди відкриття проекте FamilyLine.

Про це повідомляють британські ЗМІ та публікують фото герцогині.

Організатори розповіли, що завдяки проекту батьки та опікуни з усієї країни зможуть отримати психологічні поради і допомогу поштою, телефоном або через інші засоби зв'язку.

Також "Знай.uа" писав, що стилісти проаналізували найкращі образи Меган Маркл: повторити зможе кожна.

Меган Маркл прекрасно розуміє, що є трендсеттером і навмисно дотримується класичного стилю в одязі. Разом зі своїм стилістом і іншому Джесікою Малруні вона планує свій гардероб заздалегідь, на кілька тижнів вперед.

«Герцогиня Сассекская розуміє, що за її робочим гардеробом дуже пильно стежать. Їй все ще такий незвичний стиль, вона намагається відповідати прийнятим у суспільстві нормам, і вона не хоче, щоб її одяг відволікала увагу суспільства від її роботи».