У вівторок, 23 січня, герцогиня Кембриджська Кетрін відвідала організацію Family Action з нагоди відкриття проекте FamilyLine.

Організатори розповіли, що завдяки проекту батьки та опікуни з усієї країни зможуть отримати психологічні поради і допомогу поштою, телефоном або через інші засоби зв'язку.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Варто додати, що психічному здоров'ю герцогиня приділяє багато часу, а під час спілкування з волонтерами команди Family Action Кетрін розповіла про свій життєвий досвід у цій сфері. Герцогиня поділилася спогадами про труднощі, які їй довелося пережити після того, як вперше стала матір'ю. Свого первістка принца Джорджа Кейт народила у 31 рік.

"У вас може бути няня, як у мене або хатня робітниця. І вам, як і мені, швидше за все допомагали з новонародженим перший час. Але я все одно відчувала певну ізольованість. Особливо це відбувалося в перші дні. Але після першого року це закінчується", - розповіла Кетрін.

принц Вільям та Кейт Міддлтон
принц Вільям та Кейт Міддлтон

Нагадаємо, герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон, яка нещодавно прикрасила Королівський оперний театр своєю присутністю, прийшла ще і в благодійну організацію Family Action.

Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон

Відомо, що ця компанія допомагає сім'ям і дітям, які потребують допомоги.

За інформацією журналістів, 37-річна Кейт вийшла у світ в елегантній сукні-міді благородного зеленого кольору від британського бренду Beulah London. А ось за даними Daily Mail, дружина принца Вільяма одягла сережки з діамантами від Kiki McDonough вартістю 1800 доларів. Незважаючи на прохолодну погоду, Кейт була без пальто.

Як повідомляв раніше Знай.ua, 37-річна Кейт Міддлтон в оливковому платті вразила фанатів стрункою фігурою.

Також Знай.ua писав про те, що незважаючи на три своїх вагітності і перевантажений графік, герцогиня Кембриджська залишається у чудовій формі.