Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон, яка нещодавно прикрасила Королівський оперний театр своєю присутністю, прийшла ще і в благодійну організацію Family Action. Відомо, що ця компанія допомагає сім'ям і дітям, які потребують допомоги.

Про це пишуть британські модні видання.

За інформацією журналістів, 37-річна Кейт вийшла у світ в елегантній сукні-міді благородного зеленого кольору від британського бренду Beulah London. А ось за даними Daily Mail, дружина принца Вільяма одягла сережки з діамантами від Kiki McDonough вартістю 1800 доларів. Незважаючи на прохолодну погоду, Кейт була без пальто.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Варто зазначити також той факт, що патроном організації Family Action, яка в цьому році відзначає своє 150-річчя, з 1953 року була королева Єлизавета, яка передала повноваження дружині свого онука.

Варто нагадати, що для того, щоб психологічне здоров'я вагітної герцогині Сассекської Меган Маркл залишалося в нормі, їй довелося закрити таємний аккаунт у соціальній мережі Instagram. Весь світ знає, наскільки нелегко Меган доводиться жити в новому статусі, адже королівські правила змушують її повністю ізолюватися від стилю життя, яке було до заміжжя з принцом Гаррі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в мережі з'явилася інформація про те, що герцогиня Меган Маркл насправді не вагітна і носить спеціальний накладний бондаж. Про це пише Star News. Повідомляється, що користувачі мережі вивчили нещодавні фотографії герцогині і прийшли до висновку, що вагітна жінка на таких термінах не може так глибоко присідати.

Нагадаємо, Меган Маркл обдурила весь світ: фанати розкрили фейк з вагітністю.

Як повідомляв Знай.uа секрети краси Кейт Міддлтон: як харчується і підтримує форму герцогиня Кембриджська.

Знай.uа писав, королеву Єлизавету звинуватили в порушенні законодавства і виклали фотодоказ.