Хакери зламали сайт музичної премії "Греммі" і виклали у Мережу відеозапис з результатами.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

За відеороликом легко визначити переможців. Так, кращою піснею стане Shallow Леді Гаги і Бредлі Купера з фільму "Зірка народилася", а приз за кращий трек дістанеться рэперше Карді Бі (композиція I Like It).

Нагороду за кращий альбом забере Тейлор Свіфт (H. E. R.).

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Користувач з ніком everyday4you підписав відео: "Це не фальшивка. Сайт "Греммі" був зламаний вночі. Можете вірити чи ні. Побачимося через пару тижнів".

За його словами, злам стався 20 січня. Потім запис вже розлетівся по Інтернету.

Офіційні представники "Греммі" заперечують витік: "Це фальшивка. Результати "Греммі" заздалегідь не знає ніхто, навіть співробітники Американської академії звукозапису до самого дня вручення статуеток, коли співробітники Deloitte привозять запечатані конверти з іменами переможців".

До речі, церемонія пройде на ніч з 9 10 лютого. Щороку Національна академія становить список номінантів на премію. Кандидатури виконавців, пропонуються за електронною або звичайною поштою. Коли академія отримує номінантів, спеціальна група експертів каталогізує їх. Після цього виборщики відправляють бюлетені в офіс незалежної бухгалтерської фірми Deloitte. Компанія підраховує голоси та оголошує попередні підсумки голосування Національної академії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що померла Тамара Міансарова: чим запам'яталася артистка.

Тамара Міансарова загинула на 88 році життя. Як повідомляють ЗМІ, вона була госпіталізована ще 6 числа з важким запаленням легенів. Але, незважаючи на всі спроби лікарів врятувати артистку, вона загинула в лікарні, пізно ввечері.

Як повідомляв раніше Знай.uа, знаменита американська співачка, автор пісень і актриса Леді Гага часто радує шанувальників новими фотографіями в своєму Instagram. на Цей раз артистка вирішила похвалитися фоловерам, що стала героїнею обкладинки нового номера журналу The Hollywood Reporter.

"Знай.uа" писав, що рэп-виконавиця Alyona Alyona (Олена Савраненко), яка була присутня на сьогоднішньому висунення Петра Порошенка кандидатом у президенти, заявила, що потрапила на форум випадково.