Всесвітньо відома супермодель російського походження і дружина американського актора Бредлі Купера Ірина Шейк часто тішить шанувальників новими фотографіями в соціальній мережі. На цей раз модель опублікувала у своєму Instagram відверте фото, яким рекламує російський притулок для тварин.

Так, на фотографії, яка з'явилася в записі моделі, вона позує з двома цуценятами, яких притискає до грудей. Цим фото Ірина Шейк рекламує російський притулок для тварин. Судячи з Instagram зоряної моделі, нещодавно вона навідувалася на батьківщину і, мабуть, там і сфотографувалася з тваринами. На фото Ірина з'явилася в чорній сукні з прозорою вставкою в зоні декольте. Таким чином шанувальники змогли побачити пружні груди моделі, до яких вона притискає цуценят.

Шейк сфотографована в кімнаті, яка нагадує гримерку. Вона тримає на руках песиків і променисто посміхається в камеру. Волосся моделі акуратно укладене, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до фотографії Ірина розповіла, де шанувальники можуть знайти собі таких милих улюбленців.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Прямуйте в @sephora_russia @marcjacobsbeauty. З моїми новими друзями Колізеєм і Глинкою з притулку для собак @povodog www.povodog.com. Якщо хтось хоче прихистити Колізей і Глінку, звертайтеся в притулок www.povodog.com", - написала Ірина. Шанувальники моделі в захваті від її образу і засипають її компліментами в коментарях.

"Красива і добра", "Ірино, дякую Вам за це", "Така прекрасна фотографія", "Чарівна, красива і щаслива Іра!", "Я тебе хочу прихистити", "Чудово", "Милі цуценята", "А можна прихистити те, що між ними?", "Так мило", "Раптово, ти стала ще красивішою", "Люблю тебе, Ірина, ти сяєш!", - пишуть в коментарях до фото Ірини Шейк.

Нагадаємо, Ірина Шейк показала фанатам чорну кудлату тварюку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ночнушка намагалася втекти від розкішної Шейк.

Також портал "Знай.uа" писав, що стан Ірини Шейк схвилював фанатів.