Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вперше за дуже довгий час похвалилася новеньким педикюром, змінивши звичний морквяний колір на золотий. Так, артистка закинула босі ноги на диван салону, а фанати не змогли стримати сміху.

"Цей прекрасний день я вирішила присвятити красі.🌺 У всьому. І тепер після улюбленого салону краси у мене чарівні ногтішки на руках і ногах.🌺😉 А ось і мій майстер Заріна, завдяки якій ця краса тримається півтора місяця!!!🙏🏻👍🏼", - поділилася радістю Волочкова. Фоловери не пройшли повз: "Ноги на руки мавпи схожі", "Вам не підходить це форма нігтів.Вона робить вашу руку схожою на лопату.Навіщо ви себе спотворюйте всім чим тільки можна? Одягом, взуттям, манікюром і зачіскою...", "Навіщо взагалі це показувати?Для нормальної жінки , манікюр , педикюр це як зуби чистити .", "Що з ногами,це не можна показувати людям!!!Фільм жахів!!!", "Оце ласти!!!!!!😂😂😂".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання обрала у своєму стилі: квітчастеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.