У США на 73-му році життя скончалась актриса кубинського походження Луїза Моріц, відома по фільму "Політ над гніздом зозулі". Представник артистки Едвард Лоццо повідомив, що життя зірки обірвалося в одному з хоспісів Лос-Анджелеса, штат Каліфорнія. Відмовило серце.

Актриса померла 4 січня, але про це стало відомо тільки зараз. За словами Лоццо, вона відчувала себе погано після того, як отримала травму через падіння в минулому році, коли їздила до Вашингтона на зустріч зі своїм адвокатом в рамках судового позову проти артиста Білла Косбі, якого звинувачували в сексуальному насильстві.

Моріц однією з перших розповіла про домагання Косбі. А в 2014 році вона з шістьма іншими жінками подали на Косбі в суд за наклеп. У вересні 2018 81-річного Косбі засудили до тюремного ув'язнення за згвалтування.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Дивіться: Актриса Луїза Моріц

Моріц знімалася у фільмах «Останній американський незайманий» і «Смертельні перегони 2000 року», «Незалежність», «Накуренни», «Неймовірний Халк», «Щасливі дні» і «Любов по-американськи». Вона найбільш відома в ролі повії Роуз у фільмі «Пролітаючи над гніздом зозулі» з Джеком Ніколсоном.

Нагадаємо, раніше стало відомо про смерть легендарної радянської актриси.

У Москві померла відома актриса Валентина Березуцкая. її ще називали "королевою епізодів". Радянську актрису знайшли мертвою у її квартирі. Про це пише Маѕһ.

Повідомляється, що Валентині Березуцкой було 86 років. Вона втілила сотні образів в радянських і російських картинах.

Актриса найбільш запам'яталася фільмами "Антикілер", "Анкор, ще Анкор", а також серіалу "Каменська", "На кутку біля Патріарших", "ДМБ", "Сімейні таємниці".

Раніше повідомлялося, що режисер Джеймс Фроулі, зробив кінозірок з Маппет і Monkees, помер у своєму будинку в Індіан-Уеллс 22 січня 2019 року, повідомляє видання Palm Springs Desert Sun. Йому було 82 роки.

Фроулі народився в 1936 році в Х'юстоні. Він був молодшим сином зірки серіалів "Я люблю Люсі" і "Три моїх сина" Вільяма Фроулі. Фроулі-молодший теж починав як актор спочатку в театрі, а потім і на екрані. На його рахунку ролі в таких телешоу 60-х, як "Димок зі стовбура", "Перрі Мейсон", "За межею можливого", "Мій улюблений марсіанин", "Я — шпигун" та інших.

ТакожЗнай.иа" писав, що помер легендарний музыкантего талантом захоплювався весь світ.

Як повідомляв "Знай.иа", помер класик індійського кіно.