Скандальна українська співачка Аліна Гросу, яка живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

Але цього разу Аліна Гросу вирішила похвалитися шанувальникам, що знялася в черговому проекті. Тільки недавно на екрани вийшов серіал "Таємне кохання", в якому знялася Гросу, як тепер вона заінтригувала новою роллю. На своїй сторінці в мережі Аліна виклала загадкові фотографії з молодим чоловіком, мабуть зі зйомок. На них співачка, а тепер і актриса, тулиться до хлопця, вони мило посміхаються в камеру.

Аліна позує спиною до камери, але повернула голову в кадр, а от її партнер стоїть обличчям до фотографа. На дівчині жовта водолазка, поверх якої вона накинула сірий картатий піджак оверсайз. Її волосся розпущене і злегка завите, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до фотографії Аліна Гросу написала: "#замокнапеске. Отже… Вона звалася Ольгою Соколовою... Які ваші припущення? Про що картина?".

Популярні новини зараз
Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Фолловери зірки не змусили себе чекати і почали активно обговорювати її нову публікацію. Деякі користувачі вгадують, відповідаючи на питання Гросу, інші просто пишуть компліменти художник.

"Красива", "Про колекціонерів?", "Звичайно, про любов", "Може бути вчителька?", "Ти очаровашка!", "Напевно, студентська любов", "Напевно, про дівчину яка хотіла казки з замком і принцом. Або взагалі у фільмі будете художницею", "Мені здається, будеш грати сильну жінку. І звісно ж про кохання", "В дитинстві дружили, потім одружилися", "Що за актор, не впізнаю?", "Звичайно про любов і багато сліз", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що у "вулик" бджілки Гросу залетів одружений чоловік.