Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новим гостем з Криму в своєму особняку, яким в результаті виявився бізнесмен. Так, артистка влаштувала чоловікові досить привітний прийом, накривши стіл з вином, надівши коротеньку сукню і панчохи. Варто відзначити, що кудись пропав коханець-інкогніто Анастасії, зате з'явилися Микита Джигурда і Марк Володимирович.

"І знову у мене в гостях добрий друг Марк Володимирович @markpereverzev Це грандіозна людина. І дуже добра і СПРАВЖНЯ!👍🏼", - поділилася емоціями Волочкова. За 13 годин кадр набрав 8,3 тис. лайків. Останнім часом хитра балерина частенько приховує коментарі, адже наслухалася критики в свій бік через недавні голі кадри на Мальдівах і в лазні.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.