Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів. Цей раз не став винятком – Волочкова знову викликала шквал обговорень у своїх підписників.

Так, цього разу Настя вирішила показати спільні фото з шоуменом Микитою Джигурдою. Треба сказати, що це вже не перше спільне фото і відео Волочкової і її сусіда Джигурди. З її постів стало ясно, що вони записали дуетом пісню, але готують ще щось, про що балерина поки мовчить. Цього разу на її сторінці з'явилися неоднозначні знімки, на яких Настя і Микита сидять перед камерою в неоднозначній позі.

З підпису до фотографії стає ясно, що Волочкова з Джигурдою щось репетирують. Але роблять вони це в залі для занять балетом в особняку Насті. Більш того, "репетирує" Волочкова на шпагаті. На ній червоний спортивний костюм, а Джигурда одягнений в чорне, при цьому він її обіймає ззаду. У підписі до фотографії балерина написала: "А ми з Микитою @instadzhigurda продовжуємо репетирувати! Розтягуємо задоволення і не тільки".

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Така публікація, звичайно ж, не залишилася без уваги підписників Анастасії, користувачі почали активно її обговорювати. Фолловери всерйоз приписують артистам бурхливий роман, тому що фотографії і відео, які публікує Волочкова дуже неоднозначні.

Нагадаємо, Волочкова перегрілася на Мальдівах і сіла голою попою в сніг.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.