Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Седокова, яка живе і працює в Москві, часто радує шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

В цей раз Сєдокова не зрадила своїм принципам і виклала фото в спокусливому образі. На знімку вона позує в компанії двох подружок, дівчата, мабуть, зібралися побешкетувати на вечірці. Для виходу в світ Анна Сєдокова одягла чорну спідницю з завищеною талією і рожеву водолазку, яку заправила в спідницю. І хоча цей наряд закритий, він підкреслює струнку фігуру зірки і сексуальні вигини на її тілі. На її ногах витончені чорні босоніжки на шпильці.

Подружки Сєдокової – актриса Наталя Рудова і дизайнер Вікторія Десятникова – теж гарно вбралися. Рудова вдягнула коротеньку червону сукню з чорними колготками, а Десятникова вийшла в люди у довгій різнокольоровій толстовці і чорних ботфортах на шпильці. Всі троє подружок стоять в обнімку і дивляться в камеру.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У підписі до фотографії Анна Сєдокова написала: "Свята трійця в зборі @rudovanata @viktoriadesyatnikova. З Днем Народження @crazypavlov". Така публікація не залишилася без уваги шанувальників зірки. Фанати засипають Сєдокову компліментами в коментарях, але деякі все ж радять зірці бути скромніше. Інші ж обговорюють подружок співачки, їхні вбрання та зачіски. "Аня, у тебе такі красиві туфлі. Цікаво, чи зручні вони?" "Нафотошопила себе худішою за Рудову", "Сєдокова сексі", "Лялечки, шикарні дівчинки", "Які гарні, але Анюта сама-сама", - пишуть в коментарях до фото Сєдокової.

Нагадаємо, розпусна Сєдокова здивувала шанувальників новорічним фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала дещо тверде.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".