Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів. Цей раз не став винятком – Волочкова знову викликала шквал обговорень у своїх підписників.

Так, цього разу Настя вирішила показати черговий шпагат, але не горизонтальний, а вертикальний. І все б нічого, але зробила вона це стоячи біля емблеми путінської партії "Єдина Росія", добре, хоч одягнена. На ній чорні спортивні штани і червоний светр. Волосся балерини зібране в пучок, а на обличчі яскравий макіяж. У підписі до фотографії Волочкова похвалилася своїм "вертикальним" шпагатом.

Така публікація, звичайно ж, не залишилася без уваги підписників Анастасії, користувачі почали активно її обговорювати. Фолловери помітили, що знімок був зроблений біля логотипів путінської партії, і знайшли це забавною рекламою. Деякі жартома дорікнули Волочкову за те, що вона одягнена, адже всі звикли до її шпагатів у купальнику на снігу.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

"Запарила народ зі своїм вертикальним і горизонтальним", "Пройшла любов, зів'яли шпага... тьху, блін, помідори! Щось затихла наша кукуся, 14 годин вже без шпагату. Я не на жарт стривожена", "Тут хоча б в одязі", "Не зрозумію пропаганда чого задерті ноги: спорту чи балету?", "Ой, ну одне і теж, одне і теж. Та цим шпагатом вже нікого не здивуєш", "Це як реклама Єдиної Росії працює?", "Чому так мало шпагатів стало, ти хочеш, щоб всі відписалися?", "А чому не голенька?", - пишуть в коментарях до фото Волочкової.

Нагадаємо, Волочкова перегрілася на Мальдівах і сіла голою попою в сніг.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.