Відома російська телеведуча Ксенія Собчак, яка влаштувала скандал у студії телеканалу НТВ, заінтригувала шанувальників знімками з новим чоловіком.

Відповідні фото світська левиця оприлюднила у своєму Instagram, чим збила спантелику багатьох своїх фолловерів.

На одному зі знімків Ксенія стоїть поруч зі статним мужчиною - відомим журналістом Михайлом Зигарем, який ніжно обіймає її за талію. На другому - вони пильно дивляться один одному в очі.

"Був прекрасний вечір", - написала вона під фото, супроводивши підпис сердечком.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Кадри були зроблені на святкуванні 38-го дня народження Зигаря, яке пройшло 1 лютого в Москві.

Шанувальники неймовірно здивовані такими подіями. І тепер пильно стежать за зірковою парою.

Нагадаємо, Ахеджакова розплакалася, говорячи про Україну: не можу, мені погрожують. Артистка переживає, що в Росії її покарають "борці з правдою і лібералами".

Зірка дала інтерв'ю у програмі "Культура пам'яті". Вона поділилися своїми страхами через поїздки в Україну.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", Собчак вкотре зганьбилася: опубліковано її таємну переписку з приводу Віторгана. Журналістці надіслали перелік питань, серед яких були наступні: її поїздка в Київ, а також бійка чоловіка Ксенії Максима Віторгана з Костянтином Богомоловим, у романі з яким підозрюють Собчак.

Нещодавно політик заявила, що на телеканалі НТВ її ошукали. Згідно слів Собчак, було обіцяно, що мова йтиме про Україну. Однак в студії надали перевагу обговоренню її стосунків з чоловіком Максимом Віторганом.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що туристи, які прибули в анексований Крим, в цьому році відзначилися обурливими витівками, які шокували місцевих жителів.Росіяни стали виносити з номерів готелів все, що бачать — рушники, покривала і навіть картини.