Відомого молодого кіноактора Данила Вахрушева лікарі екстрено госпіталізували в лікарню. Про це в суботу, 2 лютого, повідомляє видання "Бізнес.медіа" з посиланням на російські ЗМІ.

26-річний актор після вечірки раптово відчув себе погано. Після виклику "швидкої допомоги" та первинного огляду медики встановили діагноз - харчове отруєння. Але за оцінками медиків стан актора був вкрай важким і став причиною його екстреної доставки в лікарні.

Данило Вахрушев став відомим актором завдяки участі в серіалах "Студія 17", "Фізрук" і "Закон кам'яних джунглів".

Нагадаємо, у Києві маршрутка на повному ходу вмазалася в фуру, пасажирів вирізали рятувальники: страшні кадри. В українській столиці сталася моторошна аварія. Так на кільцевій дорозі недалеко від "Ашану" пасажирська маршрутка врізалася у фуру. В результаті аварії постраждали сім людей.

Як повідомляв Знай.uа, новий трейлер "Форсажу" підірвав мережу: фанати втратили розум від щастя.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Віддані фанати й просто кіномани з нетерпінням чекають літо 2019 року, адже саме влітку вийде у прокат новий фільм з франшизи "Форсаж" - "Форсаж: Хоббс і Шоу".

А поки що в мережі можна побачити офіційний трейлер і дізнатися, що доведеться пройти елітному спецагенту і харизматичному злочинцю. Про це стало відомо завдяки трейлеру в YouTube.

В мережу "залили" офіційний трейлер спін-оффу популярної франшизи "Форсаж". Нова картина розповість про несподівану співпрацю Люка Хоббса та Декарда Шоу. За сюжетом вони боротимуться з суперсолдатом-лиходієм.

Знай.uа писав, на творця "Смішариків" подали в суд: накрав сотні тисяч доларів.