Нещодавно Надя Дорофєєва перевищила поріг в чотири мільйони підписників на офіційній сторінці в Instagram, повідомляє Clutch.

Природно, шанувальники анітрохи не здивовані, що їх кумир з кожним днем стає все більш популярною, і написали їй безліч приємних коментарів з привітаннями.

«4 мільйона? Я не здивована!!! Надя, ти класна, гарна, добра і розумна. Спасибі, що ти є!!!», «Вау, яка гарна! Я люблю слухати твої пісні, вони дуже круті. Ти дуже блискуче співаєш», «Нас з кожним днем все більше! Я дуже тебе люблю і бажаю, щоб в майбутньому в тебе було 100 мільйонів!» – коментують шанувальники.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Проте, вони також помітили якусь дивність: Дорофєєва відписалася від Instagram-сторінки своєї мами Ольги, яка, в свою чергу, також не підписана на профіль зоряної дочки.

«Надя, чому ви з мамою відписалися один від одного? Що сталося?» – цікавляться в Мережі.

Журналісти перевірили список підписок Наді Дорофєєвої і переконалися: вона дійсно відписалася від своєї мами.

Причини поки невідомі.

Нагадаємо,що мама Дорофєєвої відкрила секрети дочки.

Мама відомої української співачки викладає в університеті і дуже пишається досягненнями дочки. Крім того, деколи мама зловживає зоряним статусом дочки.

Надії Дорофєєвої навіть довелося втрутитися і серйозно поговорити з мамою. Дівчина заявила матері, що у тій почалася зіркова хвороба. Все із-за того, що після виходу будь-якого журналу з Надею, мама тут же просить 20, 25 або навіть 30 штук собі. І все для того, щоб ходити скрізь – від лікарні до пенсійного фонду, де вона спочатку показує журнал, а вже потім говорить про свою проблему.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Кароль з Дорофєєвої не поділили самого головного.

Тіна Кароль і Надія Дорофєєва вийшли у світ в однакових сукнях. Вибір українських співачок впав на сексуальне плаття-міні блискучих каменях від українського дизайнера Івана Фролова.

Співачка Тіна Кароль вибрала такий наряд для чвертьфіналу телешоу “Танці з зірками”. Пари повинні були виступити під живий виступ популярних артистів. Тіна Кароль співала для пари Іраклі Макацарія і Яна Заєць.

Також Знай.uа розповідав про те, что Надя Дорофєєва шокувала фанатів новою стрижкою.

Найбільше уваги шанувальники звернули на волосся Надії – на цьому фото вона з короткою стрижкою-каре.

На фотографії Дорофєєва позує в чорному вбранні – брюках, топі і в куртці-шкірянці. На її обличчі яскравий макіяж, а на шиї незвичайне кольє.