Російський реп-виконавець Кирило Толмацький, відомий під псевдонімом Децл, помер від зупинки серця. Його називали символом епохи і справжньою легендою, на піснях якої виросло ціле покоління.

Як відомо, популярний репер помер після виступу в Іжевську. Після концерту він пішов у гримерку, а через кілька хвилин йому стало погано.

"Попередня інформація — у нього сталася зупинка серця, і він помер", — сказав концертний директор Беленець.

У Telegram-каналі 2ch/Двач опублікували фотографію трупа Децла. Світ запам'ятає музиканта вічно молодим.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Агентству міських новин «Москва» Беленець повідомив, що точні відомості будуть опубліковані після експертизи. Інформація про дату і місце похорону також з'явиться в соціальних мережах.

Нагадаємо, Кирило Толмацький – таке справжнє ім'я виконавця та музиканта, що з'явився на світ у Москві в липні 1983 року. Вирішальний вплив на долю хлопця справила діяльність батька. Олександр Толмацький – відомий продюсер. Кирило належав до «золотої молоді» Москви. Він закінчив у столиці престижну «British International School» і продовжив вчитися в Швейцарії.

Саме там Толмацький-молодший познайомився з новим для нього напрямком в музиці – репом. Цю своєрідну музику безперервно слухав сусід по студентській кімнаті Кирила, який виявився сином президента Замбії.

Після повернення до Москви Кирило несподівано зрозумів, що йому здорово не вистачає, так обридлої в Швейцарії музики.

Толмацький-молодший зробив дреди і навчився танцювати брейк-данс.

У 1999 році особа Децла – такий творчий псевдонім був придуманий хлопцем – з'явилося на обкладинці видання «ПТЮЧ». З цього моменту навколо імені музиканта почалася справжня істерія.

Нагадаємо, помер Децл Кирило Толмацький, стали відомі причини смерті репера.

Як раніше повідомляв портал Знай.uа, зірка "Польоту над гніздом зукушки" померла в страшних муках.

Також Знай.uа писав, що померла культова радянська актриса: на цих фільмах виросло не одне покоління.