Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка опублікувала яскраве фото, на якому позує на показі в рамках українського Тижня моди.

На фотографії, яка з'явилася в записі Джамали, вона постала на огляд публіки в яскравому образі. Для виходу в світ артистка одягла білий костюм в тонку смужку, а зверху накинула пухнасту голубу накидку. Волосся співачки випрямлене і розпущене, а на її обличчі акуратний макіяж і промениста усмішка.

У підписі до фотографії Джамала розповіла, що відвідала український Тиждень моди та підтримує українських дизайнерів. "Вітаю українських дизайнерів з прекрасним стартом #UFW. Завжди вболіваю, завжди підтримую наскільки це можливо. Не втомлююся захоплюватися вашим талантом. #ukrainianfashionweek", - написала артистка. Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати публікацію Джамали. Фоловери в захваті від розкішного образу співачки і засипають її компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Ви дуже красива", "Дуже круто", "Немає слів", "Який же гарний у вас образ! Ви нереальна", "Неймовірна", "Чудово, що Ви підтримуєте українських дизайнерів! Справжня гордість України", "Дуже крута Джамала", "Краса", "Ти стала ще красивішою", "Клас, дуже красива", "Красуня", "Ви найкраща. Красива, мила, модна", "Чудово і багатогранно", "Вам гарно в білому", "Гарна така, Джамала. Здайте мені, будь ласка, свого стиліста по волоссю, який Вас стриже", "Ти б перше місце посіла за красою", "Така крута фотка", - пишуть захоплені фоловери в коментарях до фото Джамали.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.