Популярна українська співачка Злата Огневич, яка покинула проект "Танці з зірками" у другому ефірі, часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Цього разу артистка порадувала фанатів новими фото у спокусливому образі.

На знімку, який з'явився в записі співачки, вона позує в сріблястих брюках, декорованих паєтками, і в коротенькому чорному топі, поверх якого накинула чорну джинсову курточку. Волосся співачки розпущене, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до фотографії Злата Огневич розповіла про те, якою була в шкільні роки.

"Якими Ви були в школі? Пишіть в коментарях історії з життя, опишіть себе! Я хочу познайомитися ще ближче! У школі я була дуже тихою і соромливою дівчиною, читала фантастику/фентезі під партою під час уроків, вчилася добре. За класикою жанру- була закохана у секс-символа (брюнета) нашої школи, хлопця зі старших класів, присвячувала йому вірші, а він не звертав уваги. Ще у нас були дискотеки, на які ВСІ з нетерпінням чекали й готувалися! Одна дівчина, щоб збільшити свої груди, підложила собі... вату! Ця вата випала посеред танців, жах! Дівчата, Ви ж розумієте, що не в розмірі справа?

Пам'ятаю, як вперше на диско, спробувала палити звичайні цигарки – я мало не впала від цього божевільного «аромату» (щоб руки не пахли, ми їх натирали хвойними голками). На щастя, мені не сподобалося. Але чомусь тоді вважалося, якщо ти куриш і п'єш – це круто! Блін! Це не круто, від слова «зовсім», і туса, яка тебе за ці якості до себе пускає - не вартує твоєї уваги.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Була і сумна історія... Хлопець з мого класу (НІ, ми не зустрічалися), у якого я тоді була закохана- помер від злоякісної пухлини... Звичайно, це таке дитяче потрясіння, і водночас- дуже доросле, стало для мене першими дверима в доросле життя, де є місце різним історіям.

А ще - я також прогулювала школу, не просто пари, а цілі дні, особливо в 11-му класі, типу, ти себе вважаєш таким крутим, вчитися не хочеш, екзамени- взагалі представляються кошмаром. Одного разу нас «застукали» батьки за прогулюванням! Боже мій! Скільки ґвалту було. На все місто. І що Ви думаєте, ми перестали це робити? Звичайно, ні. Тут взагалі така цікава річ - все, що ти робиш у житті - роби для себе і власного розвитку, а не для того, щоб сподобатися і догодити всім! Тоді стається парадокс - саме цим ти і подобаєшся іншим".

Шанувальники Злати не змусили себе чекати і почали розповідати свої шкільні історії, а також робити компліменти співачці.

Нагадаємо, Злата Огневич затьмарила пляж чорним бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Злата Огневич в бікіні показала казковий Балі.

Також портал "Знай.uа" писав, що мокра Огневич оголила засмаглі булочки.