В горах Карпат, в найромантичніших містах Європи, на екзотичних островах або на північному полюсі – де українські зірки відпочивали на зимових канікулах.

У свою першу подорож у новому році вирушили зірки серіалу "Школа" Анна Трінчер і Богдан Осадчук. Пара відпочивала в Буковелі.

“У нас була така міні-подорож в Нарнію. Тому що я взагалі обожнюю лижі і заїхати кудись в якісь заглубини, де немає людей і навіть лижних доріжок”, – каже Ганна.

Богдан Осадчук завдяки своїй коханій вперше відчув на собі, що таке встати на лижі.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

“Це дуже прикольні емоції, коли ти вперше стаєш на лижі. Таке відчуття, коли не можеш зупинитися, то страшнувато. Коли не міг зупинитися, то просто падав”, – каже Богдан.

Також у Карпатах відпочивала велика компанія друзів Сергія Притули.

Сергій Притула
Сергій Притула

“Цікавість була в тому, що Дідом Морозом був сам Сергій. Це було сюрпризом, тому що він так вжився в цю роль, що він зайшов і діти не впізнали його”, – каже подруга Сергія, Марія Єфросиніна.

Нагадаємо, Український шоумен засвітився в російському серіалі: "краще б я знявся в порно"

Український шоумен Володимир Остапчук, який вів Євробачення-2017, розповів, що у свій час знявся в російському телесеріалі.

Він зізнався, що в 2012-му зіграв епізодичну роль у російському серіалі. Остапчук зазначив, що це єдиний роль в російському кіно.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Аліна Гросу заінтригувала новим кліпом: коли і чого чекати

Скандальна українська співачка Аліна Гросу, яка живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

Також Знай.ua" писав про те, що Сосєдов накинувся на Пугачову в припадку люті: Алла, це соромно, ганебно і злочинно