Нещодавно в Атланті був заарештований репер 21 Savage (справжнє ім'я - Шайа Бен Авраам-Джозеф). Про це повідомляє Associated Press з посиланням на Імміграційну і митну поліцію США. Як виявилося, у виконавця було британське громадянство, а сам музикант легально в'їхав на територію США в 2005 році і повинен був залишити країну через рік. У 2006 році термін його візи закінчився, але Шайа продовжив знаходиться в Штатах незаконно. Також у 2014 році йому пред'явили звинувачення в обізі наркотиків.

Зараз 21 Savage загрожує депортація. Питання про це найближчим часом розгляне іміграційний суд. Адвокат репера Діна Ла Польт зазначила, що робить все можливе, щоб його відпустили і заявляє, що Шайа - справжній приклад для наслідування молодого покоління. Варто зазначити, що відео хіп-хоп виконавця на трек Post Malone зібрало на YouTube більше 475 млн переглядів. За цей трек 21 Savage номінований на Греммі, церемонія вручення якого відбудеться 10 лютого в Лос-Анджелесі.

Як повідомляв "Знай.uа" фанати проводять власне розслідування причин смерті Децла.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також Шнуров присвятив Децлу посмертний вірш.

А ще попередньою причиною загибелі Кирила Тлумацького (Децла) назвали серцеву патологію.