У неділю, 3 лютого, відбувся третій випуск проекту "Голос країни-9", під час якого новий трепер, музикант Дан Балан осоромився, зробивши Тіні Кароль необережне зауваження. Раптово Балан звинуватив Кароль в тому, що артистка зовсім не вміє справлятися зі своїми невдачами.

Учасник "Голосу" Михайло Дімов вибрав команду Дана Балана, засмутивши Тіну. Так, співак вирішив ще й невдало пожартувати над виконавицею. "А я не знав, що ти не можеш справлятися з невдачами", – зазначив Дан Балан. Кароль ж не дала себе в образу: "Дан, ти переборщуєш".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Також Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

А ще Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.