Смерть репера Децла, на творчості якого виросло ціле покоління, зараз активно коментується і обговорюється багатьма. Зірки пишуть про це у соцмережах одна за одною – всі шоковані раптовою відходом виконавця, якому було всього 35. Не залишилася осторонь і співачка Глюкоза, справжнє ім'я якої Наталя Іонова.

Вона опублікувала чесний і відкритий пост, який шокував багатьох. Співачка обурилася на російських реперів, звинувативши їх у лицемірстві. На думку Глюкози, про Децла заговорили тільки після його смерті, за життя про нього ніхто не згадав.


Зазначимо, Іонову в коментарях підтримали інші представники російського шоу-бізнесу. Зокрема з нею погодився Сергій Лазарєв і Йосип Пригожин. «Так лицемірно, звичайно, наше суспільство. Раптом всі репери згадали, що виросли на Децле. А в той час, коли він знаходився поруч, він був не потрібен, і мало хто сказав з вас ці слова в обличчя. Спочивай з миром», — написала в Instagram співачка. В коментарях також підтримали Глюкозу звичайні користувачі мережі. «Згодна. Помер згадали і запостили собі, заради коментарів», «Вірно підмічено», «А зараз всі почнуть зграями скачувати його треки і згадувати минуле... спочивай з миром Кирило», «У нашій країні завжди так, поки живий не кому не потрібен а якщо талановитий і розумний то взагалі за гноблять, але коли людину не стане і починають співати дифірамби. Люди треба за життя всіх любити і цінувати!».

Раніше Алла Пугачова відреагувала на смерть Децла коротким болісним повідомленням: «Хлопчик мій…»

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Примадонна і зірка російської естради Алла Пугачова дізналася про смерть російського репера Кирила Толмацького (Децл) і відреагувала на цю сумну і несподівану новину у своєму Instagram.

Про це в неділю, 3 лютого, повідомляє видання "Бізнес.медіа" з посиланням на посаду в офіційній сторінці співачки в Instagram.

"Так що ж це таке?! Хлопчик мій, куди ж ти ідеш?" — написала примадонна Алла Пугачова.

Нагадаємо: лікарі добили Децла. Фанати провели власне розслідування, від якого кров холоне в жилах.

Також раніше ми писали, Шнурів присвятив Децлу посмертний вірш – короткий ємний і болючий.

Нагадаємо, помер Децл Кирило Толмацький: стали відомі причини смерті репера.

Як раніше повідомляв портал Знай.uа зірка "Польоту над гніздом зозулі" померла в страшних муках.