Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время і стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Довгий час в мережі ходили чутки про те, що Вова безробітний і живе за рахунок більш забезпеченої та популярної дружини. Однак тепер, Дантес похвалився роботою над новим проектом, чим заінтригував шанувальників.

На фотографії, яка в цей раз з'явилася в записі Володимира Дантеса, він постав на огляд публіки в кумедному образі. Артист сидить за ноутбуком і тримає в руках в'язку білих повітряних кульок. На роботу Вова прийшов у простих синіх джинсах і білій футболці, поверх якої накинув чорну кофту. Судячи з усього, працює Дантес над проектом для телеканалу "ТЕТ". У підписі до фотографії він трохи розповів про це.

"Зйомки #богиняшопинга це завжди «свято». Вчора 7 годин бачив таких богинь, шо Мама дорогая! Ми всі дуже стараємося, щоб вам було цікаво і смішно. Скоро на @tet_tv все побачите самі. P. S в цій фотографії мене розривають двоє на задньому плані – Оля і Діма, які просто втичать в електрокамін", - підписав знімок Дантес. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію Дантеса.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Мені кінцівка посту дуже сподобалася", "А ми все ще чекаємо випуск "Чоловіка Наді Дорофєєвої", "Ти експерт краси чи експерт шопінгу? Я хочу розуміти", "Ура, улюблене шоу повертається", "Дивитися в камін завжди весело", "Повернення легенди", "Вова, твої пости завжди піднімають настрій", "Сподіваюся, в ютубі потім буде?", "Моє улюблене шоу", "Вже чекаю", "Каблук!", "Бачите люди, він не безробітний", "Клас, чекаємо", "Ми обожнюємо Дантеса, у нього дружина принцеса", "Коли буде прем'єра?", "Чекаємо, чекаємо! З Вашими коментарями по-любому має бути цікаво!", - пишуть в коментарях до фото Дантеса.

Нагадаємо, Дантес розповів, як опинився під каблуком Дорофєєвої.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої пішов з роботи на "панель".

Також портал "Знай.uа" писав, що Дорофєєва залізла на Дантеса на людях.