Співачка Настя Каменських поділилася зворушливим сімейним відео і вперше показала фанатам своїх батьків.

Нещодавно мережа почала гудіти про те, що Настя Каменських вагітна від свого колеги Потапа, з яким їй давно приписують роман. Фанати вважають, що Потап і Настя давно живуть разом і навіть одружені, але ніяких коментарів з цього приводу самі знаменитості не дають. Єдине, що точно відомо - вони проводять разом дуже багато часу.

каменських
каменських

У понеділок, 4 лютого, Настя Каменських вирішила привідкрити завісу таємниці над своїм особистим життям, яке вона так ретельно приховує. Вона опублікувала зворушливе відео зі своїм татом. На кадрах Настя і її батько дуріють, сміються і приміряють маски Snapchat.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На декількох кадрах Каменських показала маму.

Раніше повідомлялося, що відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, виклала новеньке селфі в дзеркалі з ванної. Так, артистка спустила штани, показавши п'яту точку, однак багатьох фанатів подібне фото лише розізлило.

"#попакакуким soon...", - лаконічно підписала Каменських. Фолловери взялися коментувати: "Мда....прийти в туалет спустити штани і фоткатись це просто геніально👏👏👏", "🤦🏻‍♀️Зайти в туалет спустити штани і виставити жопу#мозгкакуулитки", "Бреед не всі гвинтики в голові????!!!!!!!!Це ж треба сходити в туалет а потім викласти свій бампер....", "Це ж треба в туалеті зняти штани і сфоткати свій зад 🤮🤮🤮 Боже як це низько", "🤦‍♀️Дурдом , скоро на 🚽 унітазі буде фоткатись 🤮".

Нагадаємо, Настя Каменських розлютила українців шопінгом.

Раніше Знай.uа повідомляв, Каменських засвітилася у компанії довговолосого красеня.

Також Знай.uа писав, Настя Каменських показала грайливе фото з вечірки.