На популярному українськом шоу "Голос країни" відбувся третій етап сліпих прослуховувань, в ході якого зіркові тренери зібрали до своїх команд багато талановитих учасників.

Черговий ефір вокального шоу вийшов у ефірі каналу "1 + 1".

Продюсери відзначили, що весь лютий будуть тривати "сліпі прослуховування", а "бої" розпочнуться вже в березні.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Третій ефір "сліпих прослуховувань" відкрив Валентин Колаковський з Білгород-Дністровського.

"Раніше здавалося, що у мене недостатньо досвіду, але зараз я готовий порвати", - сказав учасник.

Пісня "Кораблі" відомого гурту The Hardkiss у виконанні Валентина розвернула крісло Потапа.

Одеситка Катерина Бегу родом з Молдови приїхала на проект заради Дана Балана. Виконавши пісню O-Zone, Катерина повернула до себе всі чотири крісла, а потім і заспівала на сцені разом з Даном. У його команду вона і пішла.

"Сподіваюся, що "Голос" допоможе мені стати відомою артисткою. Я брала участь у багатьох конкурсах, але в такому масштабному - вперше! Вірю, що шоу допоможе мені розкритися як музиканту і артисту. Мені було приємно, що на мій виступ розгорнулися всі тренери. Але спочатку я хотіла потрапити в команду Дана Балана", - розповідає дівчина.

Магдалена Паскар з села Крутоярівка зізналася, що музика допомагає їй не здаватися. У дівчини, яка вміє грати на фортепіано і самостійно освоює гру на гітарі, м'язова дистрофія, через яку вона не може вільно пересуватися на ногах.

Своїм виступом Магдалена розвернула крісла одразу трьох тренерів: Монатика, Дана Балана і Потапа. Потапа так зворушила учасниця, що він поцілував Магдалену в щоку і побажав їй успіху.

За підсумками третього ефіру шоу лідером серед тренерів став Дан Балан, який набрав в свою команду п'ять вокалістів. Тіна Кароль і Монатік поповнили команду лише по одному учаснику, а Потап - двома.

Нагадаємо, під час 3-го випуску 9-го сезону шоу "Голос країни" відомий український продюсер і репер Потап раптово підколов нового тренера проекту Дана Балана.

Як повідомляв раніше Знай.ua, український продюсер і музикант Потап, якому приписують роман зі співачкою Настею Каменських, зізнався у коханні 16-річній дівчині на шоу "Голос країни".

Також Знай.ua писав про те, що молдавський музикант і тренер проекту "Голос країни" Дан Балан розповів про почуття до Тіни Кароль.