Альона Луценко розповіла про шлях від простої сільської дівчини з села до переможниці головного вокального шоу країни.

Напередодні прем'єри 9-го сезону шоу «Голос країни» журналісти поспілкувалися з Оленою Луценка – торішньою переможницею. Талановита вокалистка з Білої Церкви розповіла, як змінилося її життя: коли-то вона була простою дівчиною і мріяла про сцену, а тепер занурилася в шоу-бізнес. Нещодавно Олена презентувала кліп на свою першу авторську пісню – «Над Україною».

«Довгий час я не могла знайти себе. Я ходила на кастинги різних проектів, але жоден не пройшла. Я вже не вірила в свої сили, але завдяки своєму старшому братові прийшла на кастинг "Голосу країни-8" на 1 + 1. Тоді я знала - якщо не проходжу далі, то припиняю займатися цією справою. Мабуть, це не мій шлях. Але удача мені посміхнулася. Пам'ятаю, як я боялася "сліпих прослуховувань". Мріяла, щоб хоч один тренер до мене повернувся. А коли до мене розгорнулися всі 4 крісла, я не могла повірити своєму щастю. Я рада, що пішла в команду Сергія Бабкіна, тому що там відчувала себе, як в сім'ї! У нас були дружні стосунки з усіма учасниками, і нам легко було проходити всі етапи шоу. Мені подобалося експериментувати, вибирати пісні, змінюватися. Я відчувала себе на своєму місці. Найважчим було подолати свій страх, це головний конкурент, який йшов зі мною нога в ногу протягом всього проекту. Але я рада, що з кожним разом я все більше вчилася з ним домовлятися. Треба тільки відчувати пісню, перейнятися кожним словом, вірити в історію, і тоді люди повірять вам».

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що популярна українська співачка і актриса Оля Полякова відома також як Суперблондинка. Нещодавно знаменитість показувала, як співає її старша дочка Маша, а тепер вирішила похвалитися ще й талантами молодшої Аліси. Так, артистка зняла на відео коротенький уривок з першого уроку гри на гітарі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа" відома українська співачка Анна Седокова похвалилася розкішним довгим сукнею з глибоким декольте, підкресливши величезну груди.
"Знай.uа" писав, що скандальна російська балерина Анастасія Волочкова написала цілу оду подяки ведучою проекту Ларисі Гузеевой.