Світлана Сафієва стала відомою на всю країну в кінці минулого року. Тоді вона заявила про свою вагітність від Філіпа Кіркорова. Жінка пережила величезний стрес, коли з'ясувалося, що це неправда. Тепер же стало відомо, що фанатка артиста померла.

У листопаді 2018 року Світлана Сафієва прийшла в студію програми "Андрій Малахов. Прямий ефір", заявивши, що вона чекає трійню від Філіпа Кіркорова, і продемонструвавши величезний живіт. Лише пізніше з'ясувалося, що 52-річна жінка страждає рідкісним синдромом помилкової вагітності. Прихильниця поп-короля щиро вірила в те, що вона стане мамою, і тому розчарування від правди було надто сильним.

У підсумку Світлана опинилася в лікарні на межі нервового зриву. Її здоров'я похитнулося через негативних коментарів друзів і близьких після історії з вагітністю. Останні місяці життя Сафієвої пройшли в клініці. Жінка не витримала загального осуду, вона померла від інсульту.

Не лише хвилювання негативно вплинули на самопочуття фанатки. Ще в грудневій програмі "Андрій Малахов. Прямий ефір" племінниця Світлани розповідала про те, що вона хворіє на цукровий діабет, але не приймає ліки. Через погане лікування у прихильниці Кіркорова навіть почав гнити палець на нозі. Лікарі вже тоді настійно рекомендували Сафієвій звернутися за допомогою до фахівців, але вона ігнорувала їх песимістичні прогнози.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Нагадаємо, що у прихильниці Філіпа Бедросовича була важка доля. 35 років тому рідний брат Сафієв вбив свою дружину через ревнощі і невдовзі помер у в'язниці. Крім того, Світлана рано втратила чоловіка, так і не змирившись з раптовою смертю коханої людини. Всі ці обставини вплинули на самопочуття шанувальниці Кіркорова. У неї почалася манія переслідування, через яку Світлана навіть відмовлялася від їжі. Нерозділене кохання до поп-короля залишалося останньою ниточкою, що дає Сафієвій сили жити далі.

"Так, в це складно повірити, але я опинилася у складному матеріальному становищі. Адже Я допомагала рідним", — розповідала жінка раніше в ефірі, пояснюючи можливу продаж майна.

Родичі жінки негативно впливали на ситуацію, намагаючись відняти у багатої вдови елітну нерухомість. Її син Денис планував продати квартиру площею 260 квадратних метрів на Тверському бульварі.

На лікування Світлану направив син, і це останнє, що було відомо про долю жінки. Питання про те, кому дісталася розкішна квартира Сафієвій, залишається відкритим, адже вона взяла документи з собою в лікарню.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вагітна від Кіркорова померла після шоу Малахова: фанати зацькували.

Також ми писали про нові любовні пригоди Кіркорова: хто на цей раз?

Крім того, ми повідомляли, що понівечений Басков прийшов послухати Лободу й зіпсував усім настрій.