Незважаючи на завантажений робочий графік, популярна українська телеведуча Ольга Фреймут завжди знаходить час для своєї родини. Зокрема, особливу увагу ведуча приділяє трьом дітям: доньці Златі, сину Валерію і крихтці Євдокії.

Зірка разом зі своїми дітками відвідує найрізноманітніші заходи, прищеплює їм любов до спорту, а також радіє кожному їхньому успіху.

Нещодавно Оля Фреймут опублікувала миле фото на своїй сторінці в Instagram. Молодшенька донька телеведучої порадувала маму своїм малюнком на стіні. Зіркова мама поставилася до цього з посмішкою, і показала творчість дочки в особистому мікроблозі.

"Євдокія вирішила подарувати нам картину на стіні". написала Фреймут під знімком

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що найскандальніша українська телеведуча, колишній "ревізор" Ольга Фреймут не дуже часто ділитися з фанатами подробицями з особистого життя. Але, як би там не було, Оля все ж час від часу викладає нові фото на своїй сторінці в Instagram.

Так, цього разу Фреймут порадувала фоловерів новим фото, на якому позує в незвичному образі. Для рекламної фотосесії бренду Chloe Оля Фреймут приміряла образ фатальної жінки. На ній коричневе шкіряне пальто з хутряним коміром. Телезірка не вказала, натуральні чи штучні матеріали використовувалися для створення цього пальто, тому деякі шанувальники почали звинувачувати Олю. Під верхнім одягом у Фреймут чорна сукня, яку, втім, майже не видно. В одній руці вона тримає келих з напоєм, а другу поставила в бік. Волосся телеведучої розпущені, а на її обличчі яскравий макіяж з червоною помадою, Оля зробила зухвалий вираз обличчя.

Раніше портал писав, що Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Оля Фреймут зворушила мережу фото з чоловіком.

Також портал "Знай.uа" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.