Нещодавно вийшло шоу "Прямий ефір" на російському телеканалі "Росія-1", присвячене смерті 35-річного репера Кирила Толмацького (Децла). Щоб вшанувати музиканта в студії зібралися глядачі і експерти, але в російському ЗМІ, як завжди, не обійшлося без скандалів.

Так, серед учасників шоу з'явився "свідок смерті артиста" — співробітник клубу Posh Михайло Перевощиков. Молодий чоловік розповідав, як Кирилу стало погано, як самі працівники закладу намагалися реанімувати артиста і як викликали швидку. Щоправда, справжні очевидці інциденту поділилися тим, що в ту ніч Михайла не було в клубі.

Про це розповіла у своєму відеозверненні хостес клубу - Анна.

"Михайло, який зараз знаходиться на програмі "Прямий ефір", не був у ту ніч в клубі. Саме в той момент він виїхав з нашого закладу. Все, що він говорить на програмі — неправда, тому що його не було і він не може цього знати!" - заявила дівчина.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Децл
Децл

Російські журналісти зв'язалися з арт-директором клубу Ланою Шенкнехт, яка розповіла, що Михайло дійсно не міг бачити останні хвилини життя музиканта. Він покинув клуб о 23:30, а Децлу стало погано близько першої години ночі. Після ефіру його звільнили з роботи.

"Так, я підтверджую, що цієї людини не було. Більше того, вранці, мабуть побачивши в новинах повідомлення про смерть Децла, він запитав у мене в соцмережах "Що трапилося?". Коли ми запитали його, навіщо він збирається на програму, він відповів: "Заради свободи слова". Дивна людина по поведінці, коротше кажучи. Але його звільнення з цим не пов'язане, буквально два дні тому він серйозно нахамив своєму керівництву", - розповіла арт-директор.

Михайло ж продовжує наполягати на тому, що в ту ніч був поруч з Децлом і надавав йому допомогу.

"Я бачив, як він пішов у гримерку, і як приїхала швидка, яка констатувала смерть, і як наші співробітники надавали йому першу допомогу".

Нагадаємо, очевидец розповів про останні хвилини життя Децла.

Раніше Знай.uа повідомляв, Децл залишив сиротою маленького сина.

Також Знай.uа писав, смерть Децла підкосила Пугачову.