Українська співачка Настя Каменських, яка за останніми чутками вагітна від Потапа, опублікувала відео про свої пригоди у Лас-Вегасі.

Нещодавно в Instagram-акаунті Насті Каменських з'явився анонс її нового блогу на YouTube.

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

"Нова серія NKBlog про мою поїздку на 19-ту Щорічну Латиноамериканську Премію Греммі вже на YouTube-каналі NKofficial. Туди мене запросили як почесного гостя з України. Для мене це велика честь представляти свою країну на головній латиноамериканській музичній події у світі! Велике спасибі за неймовірні сукні, в яких я з'явилася на червоних доріжках #LatinGrammys і #PersonOfTheYear", – написала зірка.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

На відео Настя гуляє по Вегасу, відвідує заходи і приміряє вбрання. На одному моменті співачка пожартувала, що пейзаж настільки красивий, що вона має намір торкнутися його і "схопити за міцні горішки". Примітно, що у відео часто з'являється Потап, з яким Настя приїхала підкорювати США.

Раніше повідомлялося, що 31-річна Настя Каменських опублікувала фото, яке викликало подив шанувальників. Завжди спокуслива співачка, що не раз викликала захват у Мережі відвертими вбраннями, раптом постала перед шанувальниками у скромному чорному одязі, який повністю приховала всі принади дівчини.

Крім того, на схудлому обличчі Насті не було ні краплі макіяжу, а завжди пишне чорне волосся зібрано у скромну зачіску. У підписі до фотографії Настя написала:

"Коли у тебе поганий настрій треба бігти на шопінг. Одразу полегшало…"

Дивіться: MOZGI - Полюбэ

Нагадаємо, Каменських засвітилася у компанії довговолосого красеня.

Раніше Знай.uа повідомляв, Настя Каменських стала героїнею однієї з програм на телеканалі CBS.

Також Знай.uа писав, Настя Каменських показала грайливе фото з вечірки.