Настя Каменських і Потап у новому відео на YouTube відверто розповіли, що їх пов'язує. Передає Clutch.

Настя Каменських і Потап останнім часом постійно підігрівають чутки про свій роман. Користувачі підозрюють, що знаменитості давно одружені, і навіть чекають на спільну дитину. Однак, колеги, які дуже багато часу проводять разом, відмовляються коментувати своє особисте життя.

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

Кілька днів тому на офіційному YouTube-каналі Насті Каменських вийшов новий влог з США. На відео Потап супроводжує подругу в готелі і на латинських преміях "Людина року" і "Греммі 2019".

Увечері, перед виступом, Потап і Настя вирішили записати спільне звернення до прихильників.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Ми пережили дуже багато премій, дуже багато де були. Я дуже довго про це мріяла. І єдиний, хто повірив у мене і підтримав мою мрію був Потап", — сказала на камеру співачка.

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

Потап відповів на це численними компліментами на адресу Насті і сказав, що вона "вскладає шикарне враження". Він з ніжністю зазначив, що вона розкішна жінка не тільки зовні, але і всередині.

Раніше повідомлялося, що українська співачка Настя Каменських, яка за останніми чутками вагітна від Потапа, опублікувала відео про свої пригоди у Лас-Вегасі.

Нещодавно в Instagram-акаунті Насті Каменських з'явився анонс її нового блогу на YouTube.

"Нова серія NKBlog про мою поїздку на 19-ту Щорічну Латиноамериканську Премію Греммі вже на YouTube-каналі NKofficial. Туди мене запросили як почесного гостя з України. Для мене це велика честь представляти свою країну на найголовнішій латиноамериканській музичній події у світі! Велике спасибі за неймовірні сукні, у яких я з'явилася на червоних доріжках #LatinGrammys і #PersonOfTheYear", – написала зірка.

Нагадаємо, Каменських засвітила нове кохання на пробіжці.

Раніше Знай.uа повідомляв, у мережі з'явилися дитячі фото Каменських, Лорак і Лободи.

Також Знай.uа писав, Настя Каменських показала епатажне фото біля унітазу зі спущеними штанами.