На співочому конкурсі Євробачення-2019 Російську Федерацію представлятиме Сергій Лазарєв.

Раніше співак уже виступав на міжнародному конкурсі, у 2016 році. Того року Сергій Лазарєв посів третє місце. А перемогу здобула українська співачка Джамала з композицією "1944". Другою виявилася Австралія. Про участь Лазарєва у Євробаченні-2019 повідомив представник ВГТРК, офіційного мовника конкурсу.

Зазначається, що цього року конкурс пройде з 14 до 18 травня в Тель-Авіві. Ізраїль отримав право провести його після перемоги співачкиНети Барзілай в 2018-му.

Нагадаємо, відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка опублікувала яскраве фото, на якому позує в спокусливому образі і розповідає новини про старт Нацвідбору на Євробачення-2019.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Сьогодні 100 днів до початку @eurovision, яке в цьому році буде проходити в Ізраїлі, в Тель-Авіві. А вже в цю суботу стартує наш Нацвідбір! Скажу чесно, ще не слухала всі конкурсні пісні, але дуже радію, тому що у нас знову дуже цікавий, по-справжньому музичний склад учасників: від винахідливих @brunettesshootblondes і театральних @tsesho__ до танцювальної @maruvofficial і багатьох інших", - написала Джамала.

Як повідомляв "Знай.ua", учасники Національного відбору на "Євробачення" рок-гурт BAHROMA, яка виступить в першому півфіналі, розсекретила свою нову пісню.

Варто відзначити, що музичний гурт вийде на сцену вже 9 лютого за номером 8 з композицією українською мовою під назвою "Назавжди-Назавжди". Відомо, що пісня описує особисте життя фронтмена гурту Романа Бахарєва.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.