Популярна модель Хейлі Болдуін і співак Джастін Бібер зовсім нещодавно побралися. Так, закохана парочка вже встигла позувати для обкладинки культоваго глянцю Vogue, виклавши кілька кадрів в Instagram. Знаменитості приміряли затишні образи в піжамах, загоряючи в шезлонгах і медитуючи на кухонному столі. Варто відзначити, що фотосесією зайнялася легендарний фотограф Енні Лейбовітц.

"так схвильована, коли представляю березневий випуск @ voguemagazine з моїм коханим, знятим #ЕнніЛейбовітц. Прочитайте наше інтерв'ю по посиланню 💕💕💕", - поділилася емоціями новоспечена місіс Бібер. За 20 годин знімок встиг зібрати 2,2 млн. лайків. Фолловери ж залишилися в захваті і почали бажати якомога більше щастя молодому подружжю.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кайлі Дженнер присіла біля ліжка, надівши коротенький білий наряд і високі шкіряні ботфорти. Варто відзначити, що після святкування дня народження знаменитість стала платиновою блондинкою.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також зірка показала першу спільну фотосесію з донькою Стормі.

А ще Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.