Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка опублікувала яскраве фото, на якому позує в спокусливому образі. У своєму пості Джамала також звернулася до фанатів з питанням.

На фотографії, яка з'явилася в записі Джамали, вона позує в стильному вбранні, сидячи на чорно-білому квадратному пуфику. Для фото артистка одягла чорну блузку з відкритим декольте і широкі джинсові штани з яких стирчать нитки. На ногах Джамали масивні чорні черевики, вона сидить, закинувши одну ногу на коліно другої. Волосся артистки випрямлене і розпущене, на її обличчі легкий макіяж і мила усмішка.

У підписі до фотографії Джамала запитує шанувальників, чи сподобалась їм її нова пісня. "Тиждень з дня виходу синглу Solo. Хотіла дізнатися, ви слухали/слухаєте? Захотілося додати у свій плейлист? Прокидатися і засинати з цією піснею? Посилання на Solo в шапці профілю #jamala #jamala_solo", - написала співачка. Геолокація до знімка свідчить про те, що він був зроблений в Києві.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати публікацію Джамали. Фоловери в захваті від розкішного образу співачки і засипають її компліментами в коментарях. Багато також розхвалюють нову пісню Джамали, відповідаючи на її питання.

"Любимо і хочемо продовження", "З самого першого прослуховування, додав! Дякую за крутий трек. Обожнюю твою творчість!", "Закохалася в цю пісню з першого прослуховування! Тепер у мене день починається і закінчується разом з нею. Спасибі вам", "В плейлисті однозначно! Вона добре супроводжує і всяку активність і пасивність", "Гарна пісня. Не "Крила", звичайно, але звучить легко і приємно", - пишуть у комментаиях до фото.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.