Після того як Tayanna 2 роки підряд не виграла національний відбір на "Євробачення", у цьому році співачка сама відмовилась брати в ньому участь.

Вона – перша учасниця, яка сама відмовилась від шансу представляти Україну на одному з найпопулярніших пісенних конкурсів Європи. Саме це обговорюють фанати співачки.

У 2017 році альбом "Тримай мене" музичні критики назвали "Кращим українським релізом року". Сингл "Шкода", що вийшов того ж року, увірвався до усіх хіт-парадів радіо та телебачення.

У тому ж році співачка виступала на національному відборі на пісенний конкурс "Євробачення" й посіла друге місце з піснею I love you.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Потім вона розпочала свою співпрацю з відомим українським режисером та продюсером Аланом Бадоєвим та у результаті вони випустили перший спільний EP "TAYANNA. Портрети".

Вдруге на національному відборі вона представила пісню "Леля".

Зараз співачка продовжу працювати над своїм іміджем і писати музику, радуючи своїх прихильників новими фотографіями та піснями.

Кілька днів тому Tayanna виклала на свою сторінку кілька фотографій, на яких вона позує у чорній міні-сукні. Фотографії вийшли відвертими і викликали яскраву реакцію у підписників і прихильників співачки.

Нагадаємо, фаворитка Нацвідбору на Євробачення анонсувала концерти в Росії. У коментарях в соцмережі шанувальники відзначають, що в першу чергу хотіли б бачити виступ співачки в Україні.

Раніше Знай.ua повідомляв, організатори конкурсу Євробачення-2019 офіційно опублікували імена ведучих престижного міжнародного пісенного змагання, яке планується провести у травні в Тель-Авіві, Ізраїль, про що стало відомо на офіційній сторінці конкурсу в Instagram.

Також Знай.ua писав, білоруська співачка Марина Грегорі, яка хоче поборотися за право виступати на конкурсі "Євробачення 2019", презентувала на своєму YouTube-каналі дуже дивний ролик на пісню I Still Love You. На відео Грегорі ширяє над Мінськом і розповідає, що хоче завоювати батьківщині першу перемогу на європейському пісенному конкурсі.