Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Останнім часом шанувальники помітили, що Надя захопилася експериментами з волоссям і пошуками власного стилю. І те, й інше в неї чудово виходить.

Нещодавно артистка опублікувала у своєму Instagram нове фото з Нью-Йорка, куди вона відправилася з чоловіком Володимиром Дантесом. На фотографії, яка з'явилася в записі Наді Дорофєєвої, вона постала на огляд публіки в стильному образі. Для прогулянки вулицями мегаполісу Надя наділа кокетливий білий берет оригінального фасону і темно-зелене картате пальто, з-під якого виглядає біла блузка. При цьому на обличчі Наді яскравий макіяж з акцентом на очі.

У підписі до фотографії Дорофєєва заявила, що почала Тиждень моди в Нью-Йорку 2019. "Let’s start New York fashion week 2019", - написала співачка, що перекладається, як "Давайте почнемо тиждень моди в Нью-Йорку 2019". Шанувальники популярної артистки не пройшли повз і почали активно коментувати її нове фото. Фанати засипають Надю компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

"Шикарна", "Все шикарно крім того, що на голові", "Нереально красива", "Ти супер", "Дуже красива", "Фото просто вогонь", "Найкрасивіша", "Дуже красивий наряд", "Що зі стрілкою? Чи так треба?", "Гаряча штучка", "Яка гарна", "Красуня! Макіяж нагадав Lana Del Rey", "Стильна", "А де латте? Надя, це не за правилами", "Красива жінка", "Красуня, красивіших дівчат не буває", "Занадто ідеальна", "Ти дуже мила", "Ух, який стильний стиль, Надя мої очі", "Як же тобі шалено личать стрілочки", "Нереальний мейк, нереальний образ, нереальна Надя", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала пальм українську красу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.