Відома українська співачка Віра Брежнєва, яка будує кар'єру в Росії і є дружиною популярного музичного продюсера Костянтина Меладзе, активно веде свою сторінку в Instagram і часто балує шанувальників новими фотографіями. Так, цього разу артистка порадувала підписників новими фото, на яких постала на казковому відпочинку.

Як ми вже повідомляли, нещодавно артистка відпочивала на Мальдівах з подругою і старшою донькою. Тепер же, після повернення в Росію, Віра Брежнєва згадує райський відпочинок, публікуючи знімки звідти. Так, на фотографіях, які з'явилися в записі Віри Брежнєвої, вона постала на мальдівському пляжі в цікавому образі. Вона позує на пляжі і в бунгало на піску.

Для фотосесії артистка одягла чорний роздільний купальник і довгу білу спідницю з оборками. Її волосся розпущене, а на обличчі немає макіяжу. У підписі до фотографії Віра Брежнєва поділилася спогадами про відпочинок. "Ще трохи поскучаю за сонцем і океаном... я теплолюбна людина і мені практично не буває спекотно влітку. Зате взимку завжди холодно. А ви що легше переносите? Спеку чи холод?", - написала співачка.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нове фото артистки. Фолловери засипають її "лайками" і пишуть багато компліментів в коментарях. "Чарівна Віра", "Шикарна", "Віра ви чудова, дивовижна і красива!", "Ідеальна! Захоплююся", "Фігура супер", "Красива і сексуальна!", "Чудово виглядаєте", "Так! Мальдіви неможливо забути! Побувавши тут одного разу, будеш повертатися знову і знову!", "Ну яка Ви чудова", "Яка гарна спідничка", "Вірочка, ти така красива, така світла, жіночна", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото.

Нагадаємо, Брежнєва з донькою обмінялися тілами. Фанати помітили, що мама і донька більше схожі на сестер.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Брежнєва в латексі змусить тремтіти будь-кого.

Також портал "Знай.uа" писав, що Брежнєва в прозорому вбранні показала, що вона не жінка.