Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Останнім часом шанувальники помітили, що Надя захопилася експериментами з волоссям і пошуками власного стилю. І те, й інше в неї чудово виходить.

Нещодавно артистка опублікувала у своєму Instagram нове фото з Нью-Йорка, куди вона відправилася з чоловіком Володимиром Дантесом. На фотографії, яка з'явилася в записі Наді Дорофєєвої, вона постала на огляд публіки в стильному образі. Для прогулянки вулицями мегаполісу Надя наділа об'ємну синю курточку і чорну шапку. Волосся співачки розпущене і визирає з-під шапки, а на її обличчі легкий макіяж і промениста усмішка.

Надя Дорофєєва не підписала свою фотографію, залишившись веселою і загадковою. Геолокація до знімка свідчить про те, що він був зроблений на Манхеттені в Нью-Йорку. Шанувальники популярної артистки не пройшли повз і почали активно коментувати її нове фото. Фанати засипають Надю компліментами в коментарях. Найбільше похвали дісталося щирій та яскравій посмішці Дорофєєвої, яка затьмарює все інше.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Всі люди як люди, а Надя богиня", "Краса", "Чарівна", "Це місто, ці вулички, це круто", "Просто красуня", "Мімішність цього фото зашкалює", "Як окремий вид мистецтва", "Надя, ви випромінюєте позитив і якесь тепло! Приємно за Вами спостерігати, дуже заряджає! Всього Вам доброго", "Дуже красива", "Таке сонечко", "Надя Дорофєєва найкраща", "Шикарна", "Дуже крута фотка, викликає посмішку у відповідь і радість", "Ти класна", "Така щира", - пишуть захоплені фанати в коментарях до фото.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала пальм українську красу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.