Одна з найбільш високооплачуваних моделей світу, ангел Victoria's Secret, південноафриканська красуня Кендіс Свейнпол, яка нещодавно відсвяткувала свій 30-й день народження, часто радує шанувальників відвертими фото в своєму Instagram. І цей раз не став винятком – дівчина показала спокусливе тіло у відвертій фотосесії.

Так, Кендіс виклала в мережу сміливе фото в купальнику з тигровим принтом, яке було зроблено на "тигровому" тлі. Але що ще більш цікаво, модель "осідлала" тигра, правда, намальованого. Кендіс Свейнпол позує на знімку в сексуальній позі, демонструючи відмінну фігуру і закриваючи обличчя руками.

Напередодні дівчина виклала ще одне фото з цієї спекотної тигрової фотосесії. На огляд публіки модель з'явилася в спокусливій позі і з променистою усмішкою. Схоже, крім трусиків Кендіс Свейнпол нічого не одягла, вона позує топлес, але прикриває голі груди гілкою пальми. Схоже, цими фотографіями Кендіс рекламує весняну колекцію купальників свого бренду.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Бурхливі обговорення шанувальників почалися в коментарях під фото Кендіс, де фанати висловили свою думку про її образ. Фанати прямо-таки захоплені цим спокусливим знімком. "Ідеальна", "Прекрасна", "Ти виглядаєш дуже красиво і незвично, все, що ти робиш, вражає мене", "Це дуже красиво", "Кращий принт всіх часів", "Дивовижне фото", - пишуть в коментарях до фото Кендіс Свейнпол.

Зазначимо, що у свої 30 років Кендіс Свейнпол може похвалитися чималим успіхом в модній індустрії, вона прикрашає обкладинки відомих глянців. Також гаряча блондинка співпрацює з брендом нижньої білизни Victoria's Secret з 2007 року. До речі, крім успішної модельної кар'єри, Кендіс також відбулася як мама двох діточок. Як відомо, другого сина Свейнпол народила в червні 2018 і дуже швидко повернулася у форму.

Нагадаємо, відразу після пологів ангел Victoria’s Secret Кендіс Свейнпол роздяглася догола заздрісникам на зло.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що модель Victoria's Secret ледь не втратила бікіні на пляжі з нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що модель з фізичною вадою стала ангелом Victoria's Secret.