Легендарний радянський і російський гуру естрадного гумору Євген Петросян після скандального розлучення з Оленою Степаненко насолоджується життям й чудово виглядає. Це підтверджує нещодавній знімок Петросяна, який у мережі викликав шквал коментарів серед дописників.

Комік опублікував в Instagram фотографії з дев'ятимісячним поросям.

"Рік Свині вступив у свої права, і ось, значить, заграю з різними свинюшками! Це свиня Фаня, але це хлопчик. Вона, в сенсі він, примхливий, але при цьому лякливий. Йому дев'ять місяців... Не можу сказати, що ми ровесники! Але розмова зав'язалася! ", – підписав фото Петросян.

"Який гарненький, обояшка, нехай у Вас весь рік буде таким привабливим і вдалим! Всіх благ Вам!" "Ви такий хороший, добрий", "Який же гарний!", "Який кумедний малюк", "Принадність яка!", - пишуть в коментарях прихильники Євгена Вагановича.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Євген Петросян та Олена Степаненко
Євген Петросян та Олена Степаненко

Варто нагадати, що гучна новина про скандальне розлучення відомих гумористів Олени Степаненко та Євгена Петросяна після 30 років шлюбу шокувала багатьох шанувальників їхньої творчості. З боку їх стосунки здавалися ідеалом, а пара здавалася - щасливою.

Тим не менш, все виявилося зовсім не так, між легендарними коміками вже досить давно було не все добре, а останньою краплею стала зрада Євгена Вагановича. Відомо, що зараз 73-річний артист зустрічається зі своєю помічницею, 29-річною Тетяною Брухуновою. Про це пишуть російські ЗМІ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Оля вирішила показати своїм численним шанувальникам фото, на якому позує не одна.

Так, на фотографії, яка з'явилася в записі Бузової, вона позує разом з російським коміком Євгеном Петросяном. Все це відбувається під час зйомок "Блакитного вогника", який транслюють у новорічну ніч на путінському телеканалі. Як виявилося, Бузова і Петросян готують спільний виступ.

Нагадаємо, пам'ятають мільйони: помер друг Петросяна з "Кривого дзеркала".

Як повідомляв Знай.uа "ми вважаємо це маленькою, але важливою перемогою": Петросян домігся від Степаненко найголовнішого.

Знай.uа писав, Сергій Тігіпко розлучається з дружиною Вікторією: скандальні подробиці.