Актор та головний герой серії фільмів про "Гаррі Поттера" Деніел Редкліфф вирішив розкрити секрет зі зйомок картини, який творці приховували 18 років.

Виявляється, для кожного з акторів чарівної саги робили зліпок всієї щелепи. Робилося це через вікові зміни учасників проекту.

"Коли вони знімали перші фільми, для кожного актора був зроблений зліпок всієї щелепи, щоб, коли почали випадати зуби, можна було б швидко усунути цей недолік і вставити зуб, щоб продовжувати знімати. Коли у тебе на майданчику 20 чоловік 10-річного віку, доводиться робити зліпок для кожного", - пригадав актор.

Цікаво, що якщо уважно переглянути першу частину "Гаррі Поттера", можна помітити, що в одній зі сцен у одного з героїв зуба немає, а в наступній сцені – повний рот рівних білих зубів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Гаррі Поттер", до речі, не був би таким чарівним фільмом, якби не багатомільйонні спецефекти і розробка дизайну найнеймовірніших істот, яких навряд чи зустрінеш у звичайному житті, наводить жах вигляд русалки з четвертої частини саги "Гаррі Поттер і кубок вогню ". За словами творців цієї істоти, "русалка мала виглядати одночасно привабливо і зловісно".

Нагадаємо: думали, що знали про Гаррі Поттера все, але ці факти вас здивують: топ 20.

Як повідомляв портал "Знай.ua", улюблений герой мільйонів "міцний горішок" ледь не пропустив допрем'єрний показ фільму "Скло", в якому грає одну з головних ролей.

Раніше "Знай.uа" писав, що в мережу злили фото дивної істоти, вона ніби не закінчила еволюціонувати: це якась страшна дитина Волан-де-Морта.